BasisLejr 2018

7 dage, 40 år, 3 nætter og en hel evighed. På årets basislejr er temaet TID. Vi skal en tur i tidsmaskinen, løbe om kap med uret og høre om nogle af de mest centrale øjeblikke i Bibelen – fra verdens fødsel til evigt liv.

Vi ledere har brugt foråret på at forberede os, og nu glæder vi os bare til at se dig på lejren.

Når du kigger ned i din lejrtaske skal der minimum ligge badetøj, håndklæde, noget at sove i og selvfølgelig tøj. Mobiltelefonen skal bare blive hjemme. Hvis der er et behov for at komme i kontakt med dine forældre, så findes der telefoner på lejren til den slags. Hvis du har en bibel, så snup den med.

Vi glæder os til at se dig søndag d. 5. august kl. 15. Vi åbner Hvidekilde kl. 14:00 og står på hovedet for at more os i seks dage med bibeltimer, sport, musik, skovvandringer og andre sjove aktiviteter, der allesammen har temaet TID i centrum.

Fredag d. 10. august slutter vi, og kl. 14:30 siger vi farvel til hinanden og viser jeres forældre, hvorfor sommerlejr er det bedste, vi ved!

 

Særligt til forældre

Er der noget omkring dit barn vi skal tage højde for på lejren, så er det vigtigt for os at vide på forhånd. Kontakt hovedlederne på telefon eller mail.

Betaling for lejr og slikbutik

I skal betale med MobilePay for lejren. Har I ikke mulighed for at anvende MobilePay, kan I betale kontant ved ankomsten.

Slikbutik/lommepenge modtages gerne kontant, men de kan også overføres med MobilePay – det SKAL ske af to omgange. Husk at medbringe kvittering ved ankomst.

MobilePay-nummer: 24306

LEJRPENGE skriv: “S5 [Deltager Navn] lejrbetaling”

SLIKBUTIK/LOMMEPENGE skriv: “S5 [Deltager Navn] bank”

Afmelder du dit barn efter d. 29. juli opkræver vi fuld betaling for lejren, da det går ud over køkkenets madberegning.

Lejrbillede er inkluderet i lejrbetalingen.

På afhentningsdagen kan sygesikringsbevis, tiloversblevne slik-, café- og bogpenge samt lejrbillede afhentes i tidsrummet 14:45 – 15:15.

Pris

500,-

Billedetilladelser

En sommerlejr er fuld af store og små øjeblikke, som kan være sjove at se tilbage på. Vi tager løbende billeder og lidt video på lejren, og oplever at mange gerne vil bruge billederne til at fortælle om lejren til familie og venner. Vi vil også gerne selv bruge billederne til at vise andre, hvordan det er at være på lejr.

For at vi må tage billeder og dele dem med jer og andre, kræver det en skriftlig tilladelse. Derfor har vi lavet en lille blanket, som I kan udfylde, hvis vi må fotografere jeres barn mens det er på lejr. Tilladelsen skal afleveres ved ankomsten. Klik og hent billedetilladelsen her.

Når I modtager billederne fra årets lejr, så husk at dele dem med omtanke.

Bliv kagesponsor

Vi bliver mange på lejr og vil gerne give køkkenet lidt ekstra luft. Derfor laver vi i år en kageindsamling – så er eftermiddagsforfriskningen sikret. Hvis I vil hjælpe, så skriv til en af hovedlederne, at I tager en kage med og medbring en kage á 20 stykker.

 

Med venlig basishilsen

Maria og Mathias Bastrup Kure (Hovedledere) Mail: bastrup.maria@gmail.com

Charlotte Rusbjerg og Emil Eriksen (Hovedledere) Mail: charlotte@mcstrand.dk

Clara Roberts – Mathias Andersen – Monica Torngreen Schmidt

Daniel Due Pedersen – Samuel Christensen – Emil og Sofie Westh

Pauline Damm – Simon Bastrup – Jonas Kattner Sørensen – Louise Kragh

Back to Top